Vandaag gaan we over tattooshops hebben die in top 3 van Nederland zitten.Het krijgen van een tatoeage is een opwindend vooruitzicht, maar het is belangrijk om je tijd te nemen en de beste tattoo-salons in jouw omgeving te onderzoeken voordat je geïnkt wordt. Gelukkig voor Nederlands, in Gouda kersverse prijswinnaar The Art of Tattoo. Als je door de deuren van The Art of tattoo loopt, zie je Boeddha’s en bloemen langs de muren en grote ramen die veel licht in de ruimte werpen, wat helpt om een ontspannen sfeer voor klanten te creëren. Deze oase in Gouda is ook de thuisbasis van enkele van de beste tattoo-artiesten van Nederland, bekijk de tattoo artiesten op de website van The art of Tattoo.

Deze The Art of Tattoo werd geopend in 2019 en heeft sindsdien ongelooflijk succes genoten in de industrie. Met uitstekende resident tatoeëerders en beroemde artiesten  die gastoptredens maken, zullen klanten de studio verlaten met een prachtig stuk aangepast kunstwerk dat goed is voor het leven.

The Art of Tattoo heeft binnen een non van tijd een grote naam bevestigd in Nederland. Wij als consumenten hebben een prachtig middagje mee kunnen maken in de shop. Ben jij op zoek naar een tattooshop in de buurt van Zuid-Holland. Dan kunnen wij zeer zeker aanraden om The Art of Tattoo zeker te bezoeken. Zonder een afspraak kan je gewoon binnen lopen. Ze zijn gevestigd in Gouda. Voor meer informatie bekijk de website:

https://www.theartoftattoo.nl/tattoo-prijzen/